Digitalt uppstartsmöte REKO-ring Jokkmokk

REKO-ring JOKKMOKKDigitalt mötesforum för de som är intresserade av uppstart av REKO-ring i Jokkmokk. Både du som är producent och du som är konsument eller nyfiken är välkommen att delta.

REKO står för Rejäl Konsumtion och är ett sätt att handla lokalproducerad mat, helt utan mellanhänder. Konsumenter och producenter på en ort går samman och startar en REKO-ring där råvaror och produkter säljs direkt från producent till konsument. Enkelt och genialt!

Mötet inleds med en ca 20-30 min lång presentation av Stina Dahlquist som har lång erfarenhet av att starta och driva reko i glesbygdskommuner (bl.a. Ragunda och Härjedalen). Passa på att ställa alla dina frågor om REKO till Stina! Förhoppningsvis får vi lite svar kring hur det kan funka med utlämning i glesbygd (och coronatider), vilka produkter som kan vara med, hur det administreras… och så vidare.

Läs mer: https://www.facebook.com/events/2641363032658509/