Collaboration Workshop 19/5/2022

Edellisellä Greennovation Camp -innovaatioleirillä maaliskuussa käynnistetiin ideointi- ja verkostoitumisprosessi, jonka tavoitteena on löytää yhteistyökumppaneita sekä kehitellä ideoita vihreän siirtymän eteenpäinviemiseksi arktisella alueella.

Jatkamme ideointia kahdessa kansainvälisessä verkkotapahtumassa toukokuun aikana. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi kaikki kiinnostuneet niin kunnista ja tutkimusorganisaatioista kuin yritys- ja järjestökentältäkin!

19.5. yhteistyötapaamisen tarkoituksena on tuoda yhteen Pohjois-Suomen, -Ruotsin ja -Norjan alueelta julkisen ja yksityisen sektorin toimijoita, jotka ovat kiinnostuneita rakentamaan vihreää taloutta arktisella alueella.

Tapahtuma järjestetää klo 13 – 15 Suomen aikaa. Työkielenämme on englanti.

Ilmoittauduthan viimeistään 18.5.2022. Ilmoittautuneet saavat Teams-osallistumislinkin sähköpostitse.

Ideointiprosessin viimeinen vaihe toteutetaan GRUDE-hankkeen loppuwebinaarissa 31. toukouuta.

Lue lisää tapahtumasivulta!