Trender inom cirkulär ekonomi 2020

Möjligheter och trender 2020 inom cirkulär ekonomi är en föreläsning där Tobias Jansson, grundaren av circulareconomy.se, lyfter blicken och spanar på den aktuella utvecklingen med fokus på högaktuella områden.Exempel på trender som tas upp är:
– Vardagslivet som tjänst
– Digitaliseringen som möjliggörare
– Energilagring
– Regenerativt markbruk
– Modevärlden vaknar
– Bygga cirkulärt

Föreläsningen innehåller också en kortare introduktion till området cirkulär ekonomi och exempel på möjligheter för såväl näringsliv som offentlig verksamhet.Föreläsningen samarrangeras av projekten GRUDE – green rural economy samt W-power – empowering women entrepreneurs in sparsely populated areas. Projekten drivs av näringslivskontoret Strukturum i Jokkmokk.

Läs mer: https://www.facebook.com/events/565097837469587/