Hållbar företagsutveckling och nya affärsmöjligheter

Är du soloföretagare eller driver företag med en eller flera anställda? Då är det här eventet för dig!

Energikontor Norr söker specifikt deltagande företag med säte i Jokkmokks kommun till två av sina projekt (kostnadsfritt deltagande):

KONKURRENSKRAFT2030
Hur du kan få hjälp att stärka din konkurrenskraft genom att arbeta strategiskt med hållbarhet och vad du kan göra för att bidra till att nå de globala hållbarhetsmålen Agenda 2030. Energikontor Norr berättar mer om projektet och visar på några av de företag som deltagit i projektet. Det är allt från glasbrukare, frisörer, restauranger, hotell, industriföretag med mera, microföretag och mindre företag upp till ca 50 anställda. Entreprenören Linda Isaksson med det ekologiska glasbruket Heta Hyttan är med och berättar om vad hon fått ut av att delta i Konkurrenskraft2030. Vill du också knipa en (kostnadsfri) plats innan projektet tar slut?

SUSTAINABLE BUSINESS BRIDGE
Sustainable Business Bridge kopplar ihop företag som söker lösningar för sin hållbarhetsomställning med nya potentiella leverantörer, en matchmaking som sker via både en digital plattform och fysiska möten. Här kan du som företagare delta både med att söka nya lösningar eller ansluta dig som leverantör.

Läs mer: https://www.facebook.com/events/757968074840701/