Digitalt studiebesök ”Vi är planeten” på Norrbottens museum 24/5/2021

I utställningen ”Vi är planeten” på Norrbottens museum finns flera exempel på hur människor, företag och organisationer har löst olika hållbarhetsproblem. Vi hoppas kunna inspirera dig för att vi tillsammans ska skapa en hållbar framtid. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Projektledare för utställningen ”Vi är planeten”, José Antonio Gordillo Martorell, guidar oss i utställningen.Denna visning har ett extra fokus på globalt mål 8 och cirkulär ekonomi och tar ca 1h 30 min. Visningen är interaktiv och kommer involvera dig som deltagare i vissa delmoment.

I visningen får vi bland annat höra inspirerande historier om människor som gjort skillnad och förändrat historien, vi får testa att göra prototyper enligt Design Thinking-metodologi med mera.Läs mer om utställningen ”Vi är planeten” här: https://norrbottensmuseum.se/…/uts…/vi-aer-planeten.aspx

Denna digitala visning samordnas av projektet GRUDE – Green Rural Economy på näringslivskontoret Strukturum i Jokkmokk. Projektet är också samarbetspartner till utställningen ”Vi är planeten”.